L'Associacio Cultural de l'Horta nomena esta vesprada a la Reina de l'Horta de Valéncia

L’Associacio Cultural de l’Horta nomena esta vesprada a la Reina de l’Horta de Valéncia

Esta vesprada l’Associació Cultural de l’Horta de Valéncia farà l’acte de nomenament de la seua nova Reina de l’Horta, serà com sempre, en la seu del Tribunal de les Aigües del Cap i Casal, este Tribunal milenari reconegut com a Patrimoni Inmaterial de l’Humanitat.

Serà a les 17:30h en la Casa Vestuari del cap i casal a on esta associacio fara l’acte de nomenament de la seua nova Reina. Posteriorment es celebrarà l’acte d’exaltació de la mateixa, pero se traslladaran a Moncada, en este cas al Seminari de Sant Josep de Godella, a on es traslladaràn per a les 19:00 de la vesprada proclamar i exaltar a la nova reina de l’Horta de Valéncia.

L’Associacio Cultural de l’Horta

Esta associacio cultural i valencianista treballa pel foment de les tradicions de l’horta de Valencia i junt al Circul de Defensa del Patrimoni vela per la defensa del patrimoni valencià de l’horta, les barraques i les alqueries tradicionals. Gràcies ad esta associacio s’han recuperat tradicions com la de la Inmaculada en l’Horta o atres tradicions en un entorn d’horta dels voltants del Cap i casal, com a part del nostre patrimoni històric i cultural dels valencians.

Enguany ha conseguit per primera volta i despuix d’estar 5 anys demanant-lo eixir en l’Ogrena de Flors a la Mare de Deu en falles, i desfila el 9 d’Octubre i en provessons i tradicions valencianes,s empre vestits de vlancià, de llauradors, fent gala de la riquea de l’horta i promocionant lo valencià

Scroll al inicio