Decidix Valéncia Ciutat demana més policia en els carrers de Valencia i critica el desplegament policial per a Pedro Sánchez

Decidix Valéncia Ciutat demana més policia en els carrers de Valencia i critica el desplegament policial per a Pedro Sánchez

1.600 policies rodejant el Congres dels Diputats en Madrit i 7 furgons i més de 40 agents rodejant la seu del PSPV en Valéncia, ¿i els carrers?

 

Des de Decicix Valéncia Ciutat emitixen un comunicat criticant la cantitat de policies en l’investidura de Pedro sánchez i la manca d’agents en els carrers del cap i casal, en onades de criminalitat en alguns barris i en una inseguritat ciutadana creixent.

La confluència de partits valencianistes de Decidix emitix un comunicat demanat mijos i agents de policia per al cap i casal, i criticant la cantitat de mijos deplegats per a l’investidura de Pedro Sánchez. Ad això hem de sumar les 7 furgonetes de policia nacional i més de 40 agents desplegats anit en els voltants de la seu del PSPV en el Carrer de l’Hospital.

Comunicat de Decidix Valéncia Ciutat

 

Ahir 15 de Novembre de 2023, hi ha presents en la contornada del Congrés dels Diputats 1600 policies (entre ells antidisturbis), segons fonts oficials, a l’igual que per a hui per a l’investidura del Sr. Sánchez. Dita gestió està formada per CNP de tota Espanya, inclosa des de nostra Ciutat de Valencia. Recordem que estem en alerta 4 reforçada, pel terrorisme. Se pot vore en els carrers, barris i pedanies l’augment d’aixo, perque velen per a la seguritat de tots els valencians/as.

  ¿I Valéncia Pa’quant?

#DECIDIXValénciaCiutat estem en contra de la gestió de com s’ha realisat, tenint en conte l’alerta 4 reforçada.

#DECIDIXValénciaCiutat pensem en tots els valencians, i degut als ultims acontenyiments de vandalisme pur i dur, vixcuts en els barris i pedanies de Valéncia: Malvarrosa, Punta, Orriols etc. Per això  pensem, que ha segut un caprig mes del Sr. Sánchez, i una volta mes Valéncia se queda en l’oblit i en el llim per al PSOE. Igualment hui en la Ciutat de Valéncia hi ha fins 7 furgonetes de Policia Nacional i mes de 40 agents en torn a la seu del PSPV.

Des de #DECIDIXValénciaCiutat volem expressar els multiples barris de nostra ciutat a on eixos policies son mes que necessaris i la Delegacio del Govern no els coloca, barris com la Malvarrosa en la droga i la delinqüencia de les “Casitas Rosas”. Nazaret i La Punta en crema de contenidors i furts en els coches, Orriols, a on se seguixen apunyalant persones, o barris propers com Torrefiel o la Zaidía a on s’han estés els robos i els problemes. També  tenim problemes en Ciutat Vella, o en zones més perifèriques . Esperém que la socialiste Delegada del Govern, ademes veïna del Cap i Casal, tinga el mateix empenyorament a partir de la semana que ve en situar agents en les zones de major afluencia ara de cara a nadals… pero molt nos temem  se seguirà governant i gestionant la seguritat dels valencians  a colp de caprichos i ideologia.

 

Scroll al inicio