Associacions culturals, falles i altars vicentins faràn homenage a Anfòs Ramón en Lo Rat Penat este divendres

Este pròxim dissabte, inauguració oficial de la Plaça d’Anfòs Ramón en Valéncia

Des de Lo Rat penat han anunciat que el pròxim dissabte 25 de maig s’inaugurarà la plaça dedicada al Poeta Anfòs Ramón en la Ciutat de Valéncia.

Comunicat de Lo Rat Penat

placa danfos ramon 1Bons temps nos esperen ¡és l’hora! com proclamava #anfósramon en els seus poemes. Moment per a que el poble valencià sembre lo que el futur nos ha de donar.

I lo que demanàrem, que per justícia va exigir el #valencianisme, és el reconeiximent que mereix el nostre volgut i insigne poeta, patrimoni encara per descobrir. ¡I ho hem conseguit!

Dia gran ve esta semana, en L’INAUGURACIÓ DE LA PLAÇA D’ANFÓS RAMON I GARCIA, en l’any del centenari del seu naiximent. Gràcies a tots per l’esforç i compromís, especialment de les entitats que ho varen solicitar expressament Vos esperem a tots en un acontenyiment molt important com és acompanyar a la seua família en un senzill i emotiu acte de descoberta de la placa oficial de rotulació de la via pública, com Deu mana.

Inauguració oficial

Serà este pròxim dissabte 25 de maig a les 12 hores i serà en el cantó en el carrer del Fòc, 13 de la Ciutat Fallera. En un senzill acte d’homenage en l’any del centenari del seu naiximent, i en un lloc a on ell va dedicar part de la seua obra, la poesía festiva, un lloc emblemàtic, Ciutat Fallera.

En l’acte s’inaugurarà una placa en la seua família.

Scroll al inicio