L'Associacio Cultural de l'Horta desfilarà per primera volta en l'Ofrena a la Mare de Deu dels Desamparats

L’Associacio Cultural de l’Horta festeja la Festivitat de La Purissima Concepcio en Forn d’Alcedo

L’Associacio Cultural de l’Horta de Valencia celebrarà el proxim divendres 8 de decembre, Dia de La Purissima Concepcio en la pedania del Cap i Casal de Forn d’Alcedo.

Horta inmaculadaEsta associacio que treballa per la defensa de l’Horta de Valencia, de les seues tradicions i la seua idiosincracia festajarà com fa tots els anys la Purissima Concepcio en l’Horta del Cap i Casal.

El President, Manuel Pardo, i la Regina de l’Horta, Gloria Palau seràn els protagonistes junt als festers d’esta colorista associacio que treballa per la defensa de l’Horta de Valencia i les seues costums i tradicions.

Jornada festiva de la Purissima Concepcio

 

La Jornada començarà a les 11 del mati, front a la Iglesia de Forn d’Alcedo, des d’a on es fara un passacarrer per l’Horta en tabal i dolçaina i en les associaciones agermanades i falles amigues per tal d’arreplegar a la Regina de l’Horta.

A les 12:00h del migdia es dura a terme una ofrena de flors i d’aliments, posteriorment n’hi haurà una Misa en l’Esglesia en la participacio. Al acabar la misa tindrà lloc una mostra de balls valencians i folklore tradicional.

 

Scroll al inicio