Lo Rat Penat celebra el seu Concert de Nadal este matí al Palau de la Música de Valéncia

Lo Rat Penat celebra el seu Concert de Nadal este matí al Palau de la Música de Valéncia

Lo Rat Penat celebra el seu tradicional Concert de Nadal felicitant les festes a tots els valencians este dissabte 16 de decembre, a partir de les 11.30 h., i ho fa en la Sala Rodrigo (B) del Palau de la Música de Valéncia. L’actuació, que serà gratuïta, oferirà als assistents un repertori de nadalenques, danses i cançons populars de tot el Regne de Valéncia en les quals s’han celebrat històricament estes festes en terres valencianes.

El Grup de Danses de Lo Rat Penat oferirà una selecció de danses i cants tradicionals valencians entre les quals destaquen: Seguidilla i Jota d’Altura, Jota de la Serra de Moixent, Fandango de Xixona, Joteta enganyà d’Ibi i L’U de Bèlgida.

La Rondalla de pols i pua de Lo Rat Penat delectarà als assistents en peces tradicionals. La Secció de Cant Valencià d’Estil, oferirà una seleccció d’este cant popular.

Campanya de llibres en valencià

WhatsApp Image 2023 12 15 at 16.14.45

Per una atra banda, en la Séu de Lo Rat Penat del cap i Casal del Carrer Trinquet de Cavallers, 9, des del 18 de decembre s’obri una fira del llibre de Nadal.

El millor regal per a este festes de Nadal és la Cultura Valenciana, i en la séu de Lo Rat Penat tindrém llibres en Llengua Valenciana en Normes d’El Puig per a fruïr estos nadals de llectures en llengua valenciana. Esta paraeta estarà oberta de dilluns a divendres de 17h a 21h.

Des de l’entitat mare del valencianisme cultural nos conviden a comprar i llegir llibres en valencià com a únic vehícul per a extendre la Cultura Valenciana, en una nova renaixença de la Cultura Valenciana, especialment en quant a la producció lliterària en Llengua Valenciana en Normes d’El Puig.

Compra llibres valencians, fruïx de la Cultura Valenciana, regala valencianía estos Nadals.

Scroll al inicio