L'Aula d'història de Lo Rat Penat aborda la Guerra de l'independència en la Valéncia del sigle XIX

l’Aula d’història de Lo Rat Penat impartirà una conferència dedicada a “Valéncia, sigle XV: A la conquista de l’hegemonia Universal” este divendres

El pròxim divendres, 12 de giner, a les 18:30h., l’Aula d’Història de Lo Rat Penat oferirà la conferència dedicada a Valéncia, sigle XV: A la conquista de l’hegemonia Universal”, que impartirà el professor D. Fernando Millán.

Una conferència quins punts a tractar seràn:

  • L’hegemonia Mediterrànea: Les Guerres d’Itàlia. La conquista de Nàpols.
  • La Costa Africana: Orà, Bugia, Trípoli.
  • L’hegemonia Europea: La política matrimonial de Ferran II de Valéncia. El sege de França (Portugal, Alemanya i Anglaterra).
  • L’hegemonia Universal: El descobriment d’Amèrica. La finançació del descobriment. Cristóbal Colón, els seus orígens.

L’acte es celebrarà en el Saló Constantí Llombart de la centenària entitat cultural de Lo Rat Penat, en el carrer Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.L’assistència a l’acte es debades com sempre i en prega acodir en uns minuts d’antelació.

Este 2024 Lo rat Penat comença a principis del mes de Giner la seua vida cultural com a motor de la Cultura Valenciana, i seguix esperant la promesa electoral feta en la pròpia seu tant per part del PPCV com de Vox CV de l’homologació i oficialisació dels títuls de valencià de Lo Rat Penat.

Scroll al inicio