Lo Rat Penat organisa este dijous un homenage a Vicente Ruiz "El Soro"

Lo Rat Penat organisa este dijous un homenage a Vicente Ruiz «El Soro»

Lo Rat Penat, Societat centenària d’amadors de les Glòries valencianes organisa esta vesprada un homenage a l’emblemàtic torero valencià Vicente Ruiz «El Soro». L’acte tindrà lloc este dijous 21 de març a les 21hores en el Hotel Valéncia Palace del Cap i Casal.

«Havent deixat arrere la celebració de les Falles, farem un reconeiximent públic i notori a la important figura de la cultura taurina el torero valencià Vicente Ruiz «El Soro». Una figura de gran èxit dels anys 80 i 90 i en una dilatada trayectòria en més de 100 novillades i 700 corregudes de bous. Des de Lo Rat penat volem reconéixer en major ímpetu el haver portat el nom del Cap i Casal i del Regne de Valéncia per totes les plaçes d’Espanya, Portugal, França i hispanoamèrica.

Des de Lo Rat penat pensem que els bous al carrer és una expressió de la cultura popular tan arraïlada en les nostres comarques i recolzem al Soro en la seua lluita per estos festejos populars exclosa per tantes poolítiques interessades passades».

Este homenage de hui serà a les 21:00h en l’hotel de l’Albereda del Cap i Casal i conviden al món taurí i a la societat valenciana a acompanyar a esta societat centenària en este homenage a tan ilustre valencià.

Scroll al inicio