Recital d'oboe i piano de l'Acadèmia de la Música Valenciana en Lo Rat Penat

Lo Rat Penat pospon els Jocs Florals a finals de març

La centenària entitat Cultural Valencianista de Lo Rat penat anava a celebrar l’exaltació de la seua Regina i la cerimònia dels Jocs Florals esta semana, pero davant els acontenyments de l’Incendi de Campanar ha decidit susprendrel’s i ajornar la gala a finals del ems de març.

Comunicat de Lo Rat Penat

Encara en el dolor del poble valencià per les víctimes i damnificats per l’incendi de Campanar, i en plena activitat i dedicació de les nostres autoritats i administracions per a ajudar, acompanyar i subsanar en lo possible a totes les persones que han patit les conseqüències d’esta desgràcia, en el mateix sentiment hem decidit pospondre la celebració dels #jocsflorals, prevists per a este dijous.

🗓️ En un esperit renovat els celebrarem el pròxim 26 de març de 2024

Reiterem el nostre compromís en els afectats, fem nostre el dolor i la tristor d’esta ciutat i de tots els valencians. La nostra voluntat en este moment és la d’ajudar a les víctimes d’esta indescriptible tragèdia 🖤

🫂 Lo Rat Penat se suma a este immens pesar, en l’única prioritat d’ajudar als damnificats i a tots els que s’han bolcat i estant treballant per a fer més soportable esta desgràcia.

Este sofriment és el dol de tots.

Scroll al inicio