Mor el filòlec valencianista Voro Lopez

Mor el filòlec valencianiste Voro Lopez

En profunt pesar, comuniquem el decés del Dr. Voro López, ocorregut esta nit en la ciutat de Valéncia. Voro va ser una persona amada i apreciada per tots els qui vàrem tindre el privilegi de conéixer-ho. Finalment no ha superat el ictus del que es tractava de recuperar des de fa vora un mes, i ha mort esta nit en la Ciutat de Valéncia.

El velatori es portarà a terme en el tanatori municipal de Valéncia, ubicat en [Camino Viejo de Picassent, s/n carretera, Autovía V-30, 7, 46017 Valencia], de hui divendres des de les 16:00 hores fins a les 21:00H i el dissabte desde les 10:00H. Durant este temps, familiars i amics podran despedir-se i rendir homenage a Voro.

Aixina mateix, els comuniquem que la missa en honor a la seua memòria se celebrarà en el mateix lloc el disaabte a les 12:15 hores. Serà una oportunitat per a recordar la vida i llegat de Voro, i per a orar pel seu etern descans.

La família agraïx el respal en estos moments tan difícils al món valencianiste.

Descanse en pau, nostre ben volgut Voro López

Voro López era Cap de la secció de Llengua de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, filòlec i estava publicant varies obres. Gran valencianiste que sempre ha lluitat per la llengua i Cultura Valenciana.

Scroll al inicio