Noticias Ciudadanas aposta decididament per la Cultura i la Llengua Valenciana

Noticias Ciudadanas aposta decididament per la Cultura i la Llengua Valenciana

Des del proyecte de Noticias Ciudadanas seguim fomentant la Cultura i Llengua Valenciana, democratisant la cultura i apostant per la Llengua Valenciana i les Normes d’El Puig. Seguim en el nostre compromís en la valencianitat i fugint dels interessos econòmics que volen practicar el genocidi cultural a les nostres tradicions.

Conveni en el Patronat de la RACV

Des de hui donem un pas més avant i pots punchar directament en l’enllaç que te duga al traductor castellà/valencià de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana. Fruït de la nostra colaboració i conveni suscrit en el Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana des de hui oferim este traductor del Patronat en la nostra uep.

A un sol click podràs consultar els dubtes de com s’escriu en Llengua Valenciana una paraula i accedir a poder recolzar a l’entitat normativa i científica de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.

Com voràs a diferència d’atres ueps no tenim logotips de la Generalitat Valenciana ni de la Consellería d’Educació pel foment del “valencià”, pero seguim en la nostra defensa i difusió de la Cultura i Llengua Valenciana en Normes d’El Puig, o de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.

Seguim augmentant també els continguts en llengua valenciana poc a poc en una clara estratègia de foment de la Cultura i la Llengua Valenciana, sempre en Normes d’El Puig, i per ad aixo a pesar del canvi de govern seguim sense subvencions ni ajudes institucionals, pero per contra podem mostrar a diferència de molts atres mijos la nostra total independència ya que no siguem correja de cap partit polític ni estem sumisos per tant als seus postulats.

Clara aposta per la Cultura Valenciana. Un referent en el valencianisme

Nos hem convertit en poc de temps en un referent per al valencianisme cultural, social i polític, en manco de huit mesos hem conseguit ser la veu del valencianisme i poder informar sobre la programació de les distintes associacions culturals i socials. Estem donant veu als que atres mijos ignoren o acallen, i per ad azixo entitats referents del valencianisme nos han vist com un aliat i l’unic mig de comunicació que els dona veu sense ser correja política de ningú, en independència i valencianía.

Seguirém en esta aposta personal del mig i dels seus integrants per la Cultura Valenciana, per l’hitòria i per la Llengua Valenciana, com hem fet des del día 1 del nostre naiximent el passat mes de juny.

Scroll al inicio