6.588 firmes presentades en Sanitat per Sumant per Torrent /Decidix demanant pediatra d'urgencies i un Hospital en Torrent

6.588 firmes presentades en Sanitat per Sumant per Torrent /Decidix demanant pediatra d’urgencies i un Hospital en Torrent

El partit politic local Sumant per Torrent – Decidix ha realisat una campanya d’arreplegada de firmes durant els mesos de setembre i octubre per a reclamar dos grans reivindicacions dels Torrentins; un Hospital per a Torrent i un Pediatra en Servici d’Urgencies en els centres de salut de la localitat.

sumant torrent 3Despuix de l’exit i gran acollida de l’iniciativa a peu de carrer, una comitiva de la formacio politica encapçalada pel seu Secretari General Roberto Gómez, entregaren el passat 3 de novembre per registre d’entrada a la Conselleria de Sanitat les mes de 6.500 firmes arreplegades, aixina com un manifest a on se relaten les reivindicacions i els motius pels que deuria portar-se a veta dit reivindicacio.

Ademes, entre els documents donats, se troba una carta dirigida al Conseller de Sanitat Marcia Gómez en la que soliciten una reunio en ell per a poder traslladar-li en persona les preocupacions i necessitats dels torrentins.

L’historia de l’Hospital per a Torrent se remonta a fa mes de 30 anys, a on el llavors alcalde socialiste Jesus Ros, anuncià un hospital i indicà que el mateix s’ubicaria a on hui en dia se troba el Centre Comercial Las Américas. En 2008, feu lo propi el popular María Josep Català, anunciant un Hospital en la zona del Toll i L’Alberca i instalà un jagantesc i costos cartell en els terrenys a on s’indicava “Nou Hospital de Torrent. Construint Salut” i que a dia de hui encara està, pero totalment descolorit i en mal estat per falta de manteniment.

Lo ben cert es que despuix dels incompliments de socialistes i populars, una ciutat de casi 90 mil habitants se troba hui en dia sense hospital, en la correlativa saturacio que aixo provoca en l’Hospital General de Valéncia.

Segons Roberto Gómez «Les mes de 6.500 firmes arreplegades, supon aproximadament el 10% de la poblacio de Torrent en majoria d’edat i per lo tant en dret a vot. Aixina puix, es una sifra considerable per a dites reivindicacions».

Des de Sumant per Torrent – decidix esperen ser atesos pel Conseller i no descarten noves accions mes avant.

sumant x torrent

Scroll al inicio