Intensa activitat els pròxims díes en la Real Acadèmia de Cultura Valenciana

Intensa activitat els pròxims díes en la Real Acadèmia de Cultura Valenciana

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana celebrarà un cicle de conferències al voltant del municipi de Burriana.

La primera de les conferències serà la que porta el títul de  “La Conquista del Reino de Valencia. Notas Históricas Sobre Burriana.” que serà impartida pel professor Josep Vicent Gó,mez i Bayarri, director de la Secció d’Història de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.

La conferència es celebrarà en l’Auditori Juan Varea del Centre Cultural la Merced de Burriana este dimecres 28 de febrer a les 19h. Un acte que patrocina la Regidoría de Cultura de l’Ajuntament de Burriana.

El día 22 de febrer ingrés del nou acadèmic Vicente Domínguez Calatayud

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana celebrarà l’acte d’ingrés d’este nouy acadèmic, com és habitual, en el Saló del Consulat de Mar de la Llonja de la ciutat de Valéncia el pròxim dia 22 de febrer a les 17:30h. cinc i mija de la vesprada, presidit per l’Excm. Sr. Decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, En José Luis Manglano de Mas.

El discurs d’ingrés versarà sobre “El Dret Civil Valencià segons la Doctrina del Tribunal Constitucional despuix de la sentència de 2016”.

Li contestarà l’Excm. Sr. Ex Decà del Colege d’Advocats de Valéncia i Ilm. Acadèmic de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana En Luis Miguel Romero Villafranca.

El Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, reitera l’enhorabona al Sr. En Vicente Domínguez Calatayud, Registrador de la Propietat de Viver, Benaguasil, Alcoy, Valéncia, Xàtiva, Cullera, Altea, Dénia i Xàtiva. En la satisfacció de contar com a nou Acadèmic a tan singular persona, al que desigem lo millor en la seua nova responsabilitat en vocació de servici al nostre Regne, que vol dir a l’humanitat.

Scroll al inicio