La RACV participarà en la Fira del llibre de Valéncia i portarà 16 autors i 5 editorials

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana nomena als doctors Cavadas i J. Mir i a l’empresari Pablo Serratosa nous acadèmics d’honor

El Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, dona l’enhorabona i felicita pel seu recent nomenament als nous acadèmics d’honor de la Real Institució. Estos ilustres valencians se sumen a l’ampla llista d’Acadèmics d’Honor que a lo llarc de l’història, la Real Acadèmia de Cultura Valenciana ha distinguit per sa trayectòria, conseguint fer més gran el nom de Valéncia. Des la RACV nos traslladen l’acort al respecte:

“La Junta General De la Real Acadèmia De Cultura Valenciana, acadèmia associada a l’Institut d‘Espanya junt a les atres Reals Acadèmies dàmbit hispànic, aixina com a les dèu Reals Acadèmies Nacionals encapçalades per l’Espanyola, a proposta del seu Decà, El Excm. Sr. D. José Luis Manglano De Mas, acordà per unanimitat, nomenar  Al Dr. Cavadas, Al Dr. Mir i a D. Pablo Serratosa Lujan, Acadèmics d‘Honor De La nostra Real Institució en atenció als indubtables rits acumulats al servici del poble valencià.”

El Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, reitera l’enhorabona als recent nomenats, en la satisfacció de contar com a Acadèmics d’Honor a tan singulars persones, en vocació de servici al nostre Regne, que vol dir a l’humanitat.

El Doctor Cavadas geni mundial en medicina reconstructiva

330px Pedro Cavadas condecorado cropped

El Doctor Pere Carles Cavadas i Rodríguez naixque en Valencia en novembre de 1965. Se llicencià en Medicina en l’Universitat de Valencia en 1.988 en mencio d’honor i feu l’especialitat en cirugia plastica i reparadora en l’Hospital La Fa de Valencia acabant-la com medic resident en 1.995. Completà la seua formacio en Estats Units.

Ha estat en el centre de Rehabilitacio de Llevant, l’hospital Clinic de Valencia i La Fde de Valencia, alternant en estancies especialment en Kenia. Ha escrit mes de 120 publicacions i articuls cientifics sobre cirugia reparadora i ha segut pioner en la reconstruccio d’extremitats danyades en grans fites en la medicina. El Doctor Cavades ha rebut numerosos premis en Espanya, EE.UU. i Iberoamèrica.

 

Josep Mir i els transplantaments hepatics

J Mir

Josep Mir Pallardó es un cirugià especialisat en transplants hepatics. Naixque en l’any 1940 en el Barri de la Moreria, en Mislata(Valencia), Espanya.

Estudià en el Colege de les Germanes de la Doctrina Cristiana de la seua localitat de naiximent. Se llicencià i doctorà “Cum laude en medicina en la Facultat de Valencia. Completà la seua formacio entre Pariu, Suïssa, Cambridge i Sant Francesc.

El treball del Dr. Mir i el seu equip ha estat, durant 35 anys, centrat en el desenroll de la cirugia Hepatobiliopancreàtica i el transplant hepatic.

Baix el seu liderage ha conseguit la consolidacio de l’Hospital La Fa de Valencia com centre de referencia per al tractament de la patologia hepatica i el transplant hepatic.

L’Unitat de Cirugia i Transplant Hepatic de l’Hospital La Fa de la qual es Cap, forma de fet part del Programa Europeu de Xenotranplantaments. Una unitat que ha rebut la classificacio de sobreixent en el registre europeu.

Pablo Serratosa Luján

Pablo Serratosa Luján

Pablo Serratosa prove de la familia Serratosa, empresaris valencians coneguts de la societat valenciana. Junt a la seua germana tenen actualment un conglomerta d’empreses anomenat inversions Zriser Grup.

La companyia inversora mante com principals participacions industrials actualment el 100% d’Industries TAYG, dedicada a la fabricacio d’articuls acabats en materials plastics relacionats en la ferreteria i bricolage. El fabricant d’envasos plastics Alción Packaging Solutions i Punt Mobles XXI, dedicada a la fabricacio de mobles de disseny.

Tambe posseix la firma Auditoria de Mijos dedicada al segment de servicis per a mijos de comunicacio i agencies de publicitat i es el titular de casi el 70% de l’empresa de cerveses artesanes valenciana TYRIS,

Ademes atres part de les seues inversions se destinen a la seua divisio immobiliaria, que abarca majoritariament actius patrimonials per a llogar, fonamentalment d’oficines i actius industrials i comercials, ademes d’algunes promocions i desenrolls.

Scroll al inicio