Picsart 23 06 11 11 29 53 415

l’Associacio Cultural de l’Horta nomena Gloria Palau com a Reina de l’Horta de Valencia de 2024

Gloria Palau reina de l’Horta de l’associacio Cultural de l’Horta

L’Associacio Cultural de l’Horta ha elegit a la seua Reina de l’Horta de Valencia de 2024, en un acte  de nomenament celebfrat el fi de semana passat en la Casa Vestuari del Cap i Casal.

Reina de l'Horta 2024

Gloria Palau Iránzo es proclamà com a Reina de l’horta de Valéncia 2024 per part del Vicepresident del Tribunal de les aigues de la Vega de Valéncia En Enrique Aguilar en la pressencia de regidors de l’Ajuntament de Valencia com Santi Ballester, el proxim regidor de Cultura festiva. Tambe estigue present l’alcaldesa de Meliana el i regidor de cultura. Ademés de la presencia de la cap de llista de Decidix Valéncia, Mar Bolea.

Nomenament en el Colege de l’Art Major de la seda de Valencia

Seguit del nomenament de Gloria Palau Iránzo com a Reina de l’horta de Valéncia 2024 en la casa Vestuari la comitiva es va dirigir al museu de l’Art Major de la Seda on es va a dur a cap el solemne acte de Proclamació, presentat l’acte per la que va ser la Reina de l’horta de Valéncia 2016/17 Ester, acompanyada de Jesús, fill de la nova Reina, els dos varen conduir l’emotiu acte on no faltaren les danses Valencianes oferides per Paz, Magdalena i Salva.

Gloria ya proclamada va poder dirigir unes paraules a tots els presents i rebre per primera vegada a la seua Cort d’honor que l’obsequiaren cada ú en una rosa formant un gran ramell de flors.

Després vingueren les felicitacions de mijos de comunicació, diferents representants de partits polítics que volen recolzar nostra llabor en defensa del patrimoni cultural de l’horta valenciana i de familiars i amics.

Un exquisit vi d’honor oferit per Gloria en el jardí de les moreres del Colege de l’art Major de la seda va completar una vesprada nit mágica e inolvidable.

Scroll al inicio