Sumant per Torrent / Decidix propon un allinia d'autobus fins el Toll i L'Alberca passant pel poligon Mas del Juge

Sumant per Torrent / Decidix propon una llinia d’autobus fins el Toll i L’Alberca passant pel poligon Mas del Juge

Sumant per Torrent – Decidix ha tornat a presentar una proposta per registre d’entrada a l’Ajuntament per a l’instalacio d’una llinia d’Autobus fins el “Toll i L’Alberca”, i eventualment passant pel poligon “Mas del Juge”.

El partit local ya presentà la mateixa proposta en novembre de 2018, i si be la formacio s’alegrà de que se posara en funcionament la llinia que solicitaren en juny de 2021, tan soles estigue operativa temporalment.

La necessitat d’una llinia fins el Toll torna a recobrar importancia despres de l’obertura del Pabello Polideportiu, lo que se suma al restant de zones d’oci, compres i restauracio que ya oferix la zona.

En paraules del seu secretari general Roberto Gómez: “Una Llinia d’autobus vindria molt be, sobre tot en horari comercial per a acostar a persones a realisar les seues compres en els comerços alli existents i que no disponen d’automovil propi o depenen d’atres persones”, i afig “i aço seria tambe compatible en l’atra proposta que presentem per a realisar una ruta saludable i carril bici fins el Toll i L’Alberca. Molts jovens adolescents que son usuaris del Pabello depenen dels seus pares per a desplaçar-se, i aço segons mos transmeten, se podria evitar en l’autobus i la ruta saludable en carril per a bici o patinet electric”.

La proposta de la formacio local tracta d’ampliar tant la llinia (1) Vert com la llinia (2) Roja realisant tres parades; la zona d’ALDI, de CONSUM i del Pabello Polideportiu. Ademes, aposten per que s’estudie la vialitat d’instaurar una nova llinia que passe pel poligon industrial “Masia del Juge” i a continuacio se dirigira fins el Toll.

Scroll al inicio