Tertulia de Teatre de l'Associacio d'Escritors en Llengua Valenciana

Tertulia de Teatre de l’Associacio d’Escritors en Llengua Valenciana

L’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana ( AELLVA) tindrà una nova tertúlia de teatre este dijous 30 de maig en Lo Rat Penat, Societat d’Amadors de les Glòries valencianes.

Serà a les 19:30 en una tertúlia a on faràn la llectura dramatisada de l’obra «Un atre món», de Carles Bori Escuriet.

En l’acte participen Mónica Alcorisa, Emilio Aracil, Francis Sáez i Ricarrt Folgado baix la direcció del propi autor Carles Bori

Lo Rat Penat, seu del valencianisme cultural

La centenària entitat mare del valencianisme cultural està convertint-se en un eix cultural de primer ordre, de fet té una intensísima activitat cultural diària, que es suma a l’organisació de nombrosos concursos com el de Llibrets de falla, llibrets de fogueres, els Milacres de Lo Rat Penat o inclús el Certamen de Creu de Maig del Cap i Casal, unit a la celbració dels Jocs Florals anuals i als eu grup de danses, ademés dels cursos de Lo Rat Penat.

Esta entitat d’amadors de les glòries valencianes, té una intensa activitat com a eix de la Cultura Valenciana en la seua seu, el palau del carrer del Trinquet de Cavallers del Cap i Casal.

Conferències, debats, aula d’història, cursos, presentacions de llibres o una paraela en llibres de la pròpia entitat ha conevrtit esta seu en l’epicentre de la Cultura Valenciana, que te tres eixos en el Cap i Casal, Lo Rat Penat, la pròpia Real Acadèmia de Cultura valenciana i el Grup d’Acció Valencianista. Són els tres eixos de la Cultura valenciana i les entitats culturals valencianistes en el Cap i Casal, el far cultural del valencianisme.

Scroll al inicio