El filolec valencianiste Voro Lopez es recupera d’un infart celebral pero ya la seua vida està fora de perill

El filolec valencianiste Voro Lopez es recupera d’un infart celebral pero ya la seua vida està fora de perill

L’acadèmic de la RACV i president de la seua Secció de Llengua el Dr. Voro López, filòlec i escritor, i Vicepresident del Partit Valéncia Unida ha patit un Infart Cerebral i està ingressat en l’hospital IMED de Burjassot.

Voro lópezEstà en plenes facultats mentals pero els doctors auguren una recuperació física lenta, lo que el mantindrà alluntat de la vida acadèmica i política durant algun temps.

No obstant ha pogut acabar l’última obra en la que estava treballant «Diccionari de Locucions de la Llengua Valenciana i els seus equivalents en Castellà» que ya està en imprenta i que possiblement es publique enguany.

Com a conseqüència de la seua malatia, ha hagut de suspendre alguns actes programats com una conferència en Lo Rat Penat sobre la AVL , un curs en l’Universitat Politècnica de Valéncia i la traducció d’una Antologia Poètica de Miguel Hernández al valencià per a l’editorial l’Oronella.

Des de NoticiasCiudadanas.com desigém la millor recuperació per ad este valencianiste de cor i de ploma. Part fonamental de la Cultura en Llengua Valenciana i una de les personalitats principals de la nostra Real Acadèmia de Cultura Valenciana.

Scroll al inicio