Lo Rat Penat farà un homenage a Anfòs Ramón este divendres pel centenari del seu naiximent

Lo Rat Penat farà un homenage a Anfòs Ramón el divendres 7 pel centenari del seu naiximent

La centenària entitat mare del valencianisme de Lo Rat Penat, Societat d’Amadors de les Glòries valencianes retràn un homenage en forma d’art en vers al poeta Anfòs Ramón, en l’any del centenari del seu naiximent.

«Estem enormement feliços en els mereixcuts, encara que chicotets, reconeiximents conseguits per a #anfósramon, com que el seu nom puga vore’s reflectit en la via pública. Com podeu imaginar, el nostre ilustre amic està molt present en el que és el seu Any Oficial. Per això no podem parar, seguim en el nostre gra d’arena.»

Per ad aixó fan un homenage a qui és una de les més grans figures de la #lliteraturavalenciana genuïna de l’últim mig sigle

Un acte en el que e lpropi vicepresident de Lo Rat Penat i director de Cursos,Oscar Rueda presentarà l’acte, que seguirà en la semblança de l’ilustre poeta a càrrec d’Ampar Orellano; Remigi Pons llegirà els seus poemes i la poetesa Ampar Cabrera llegirà un que li ha dedicat a l’homenajat. Per a finalisar, el president, Josep Vicent Navarro i Raga, tancarà l’homenage. 

Divendres 7 de juny de 2024. 19.30 hores. Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat

Tot això despuix de que el passat fi de semana per fi despuix de les peticions efectuades en 2015 en l’Ajuntament de Valencia, per fi s’haja rotulat una chicoteta plaça en Ciutat falelra en el nom d’Anfòs Ramón, despuix de la pressió popular i de mijos de comunicació i que ha doblegat a les autoritats locals que per fi han marcat per a l’història en el nomenclàtor a este ilustre poeta valencià quina obra va ser en Normes d’El Puig.

Inauguració de la Plaça d’Anfòs Ramón en Ciutat Fallera

Scroll al inicio