Mazón seguint els passos de Zaplana

Mazón seguint els passos de Zaplana

Mazón va arribar a la política per ser el fill del mege personal de Zaplana, de seguida el va colocar en el IVAJ que tenia com a cap al valencianiste Chimo Lanuza, escrivint en Normes d’El Puig, pero pocs saben lo primer que va fer Mazón al arribar com a nou president…

Mazón va ordenar eliminar tots els textos i publicacions en Normes d’El Puig i escriure en la normativa que en aquella època dictava l’Universitat de Valéncia, en aquella època el Institut d’Interfilología catalana de l’Universitat, el mateix que ficava estelades i quatribarrades i treballava per l’unitat de la llengua…

Va desaparèixer de l’escena política, pero va acabar en un chiringuito en Alacant, l’Associacio de Jovens Empresaris, d’ahí a la política atra volta, arribant a ser president de la Diputació d’Alacant.

Sent president Mazón de la Diputació d’Alacant s’ha reunit en la catalanista i política AVL i ha creat i patrocinat els premis Enric Valor,…

Ara ya com a president de la Generalitat Valenciana, mentrimentres en les seues aparacions de partir abraça la Real Senyera, és el primer president en acodir a ACPV, la casa del catalanisme en el Cap i Casal a vore una retrospectiva del semanari El temps.Cat quin editor és un vell conegut del ranci catalanisme adoctrinador, Eliseu Climent.

¿Algú se pot creure les promeses de campanya en l’homologació de Títuls de Lo Rat Penat o el seu respall a la Real Aacdèmia de Cultura Valenciana?.

Nosatres des de Més AVANT mai nos hem cregut el seu fals valencianisme, i el tachem com a estratègia de propaganda política per aconseguir la Generalitat Valenciana.

Per desgràcia podem vore a un president de la Generalitat valenciana que seguix els passos del seu mentor en política, Eduardo Zaplana, esperém pel be de tots que no acabe envoltat d’ escandals com ell.

Des de Més Avant estem construint per a les pròximes elecciones un partit valencianiste fort, de centre i moderat, per al sigle XXI, que fiug d’etiquetes i vol el millor per als valencians i les valencianes, i anem a seguir exigint que es complixquen les promeses, si no podem dir que han comés els nostres polítics una estafa política als valencians.

Des de Més AVANT volem denunciar que la Generalitat i els governs PP-Vox no a soles no han fet res de lo promés, sino que continuen subvencionant a les entitats catalanistes, en webs .cat que seguixen en els logos de la Generalitat Valenciana, ara ya no són subvencions nominals, pero s’amaguen en subvencions a activitats.

Mai podíem pensar vore a un president de la Diputació de Valéncia presidint un acte d’Escola Valenciana, organisat per un ajuntament en majoria absoluta del PP, com ara no podem creure vore al President en el centre del ranci catalanisme adoctrinador, ACPV.

No es salva ningú, perque de l’accent de Val(è)ncia ni parlem, ya que a soles es va fer una votació per iniciar l’expedient, que pareix estar completament buit, per lo que el nom del Cap i casal seguix estant en català (Val(è)ncia).

Ya és hora d’obrir els ulls i recuperar lo nostre, és hora dels valencians, i en Més AVANT no anem a parar de lluitar per lo nostre.

Ginés Josep Muñoz
Més AVANT

 

Scroll al inicio