¿Per qué els diuen valencianistes a Compromís?

¿Per qué els diuen valencianistes a Compromís?

Compromís i el seu «valencianisme»

 

El partit Compromís des de fa uns anys canvià la seua estratègia. De mostrar-se clarament pancatalanistes passaren a suavisar el seu discurs i algunes accions per a aparentar davant el possible votant (perdut entre l’embroll de partits que mai aplegaven a la seua unió en una sola força valencianista), a autoproclamar-se valencianistes. Pero clar, tot això de portes cap a fora.

Despuix d’aplegar a formar govern tant municipal com autonòmic, ya podien ser ells els que finançaren a entitats en noms com «Escola Valenciana» o «ACPV», donant una falsa apariència de defensors de lo valencià.
En l’AVL arrematen el seu engany, manipulant políticament i econòmicament als seus acadèmics, a canvi d’utilisar el seu «Valencià Normalisat», que ix de l’Institut d’Estudis Catalans (que son els que donen la pauta a l’AVL). Varen llevar subvencions als que realment defenen el valencià, com a Lo Rat Penat, RACV i a tot el que no passa pel seu filtre, de fals valencianisme, creant alguna cosa totalment enganyosa.
 Embolicats baix la senyera pel matí en la Processó Cívica, i per la vesprada acompanyant als radicals pancatalanistes que se manifesten pels seus delerats i falsos «Països Catalans», D’este modo els mijos els denominen «valencianistes» perque en Compromis han fet els deures per a semblar-ho.
Pero no vos enganyeu, no són valencianistes, sino pancatalanistes.
Per a valencianistes de veritat tenim a «Decidix».
José Vicente Martínez
Secretari de Comunicació de Decidix
Scroll al inicio