La RACV participarà en la Fira del llibre de Valéncia i portarà 16 autors i 5 editorials

La RACV celebra el 3 de Març, día de la Llengua i Cultura Valencianes en un homenage a Anfòs Ramón

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana ha donat a conéixer els actes organisats per al Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes, en el qual se rememora la mort d’Ausias March.

Programa d’Activitats de la RACV

Els actes es celebren el pròxim dilluns 4 de març entre la Llonja de la Seda de Valencia i la Seo Metropolitana en el cor del Cap i Casal.

A les 17:45 h, en el Saló del Consolat de Mar de la Llonja de Valéncia (entrada pel carrer de la Llonja, núm. 2). Acte públic.

  • Benvenguda i salutació del Decà de la RACV, José Luis Manglano de Mas.

  • Informe de treballs i proyectes de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la RACV, per Miquel Àngel Lledó Cardona, Acadèmic Numerari de la RACV.

  • Homenage a Anfós Ramon, poeta en llengua valenciana, en el cent aniversari del seu naiximent”. o “L’obra d’Anfós Ramon”, per Òscar Rueda Pitarque, Acadèmic Numerari de la RACV.

  • Llectura del poema “La casa vella”, per Vicent Ramon Calatayud i Tortosa, Acadèmic Numerari de la RACV.

  • Tancament de l’acte pel Decà de la RACV.

A les 20:00 h, en la Capella de l’Immaculada de la Sèu de Valéncia, missa en llengua valenciana en memòria d’Ausias March i dels escritors valencians difunts. En acabant, depositarem una corona de llorer sobre la llosa sepulcral del poeta (junt a la porta romànica de la Sèu).

Scroll al inicio