Naix una nova associacio valencianista, l'Associacio Valencianista Mosatros (AVM)

Naix una nova associacio valencianista, l’Associacio Valencianista Mosatros (AVM)

Naix una nova associació valencianista

L’Associació Valenciana Mosatros (AVM), és una entitat sense ànim de lucre que naix en 2023 del desig de molts valencians de fer valencianisme actiu.
“En conseqüència de l’observació de la necessitat de defendre la nostra idiosincràsia, dels atacs que patix. Ya que amem esta terra valenciana, volem defendre de la censura, manipulació i suplantació, la cultura i llengua valencianes . Omplir, en este sentit, el buit deixat per les nostres pròpies Institucions Públiques i Civils de Valéncia i el seu Històric Regne de Valéncia.”
Mosatros volem, des del coneiximent de lo propi i l’orgull que això aporta, defendre els interessos valencians (de tot el territori de l’històric Regne de Valéncia).

 ¿Quin és l’objectiu d’esta associació?

Des de AVM asseguren que “ transmetrà els mateixos coneiximents, ya que, lo que no es coneix no es pot defendre, i debem defendre-nos de manera proactiva.”
“Volem fomentar eixe amor, des del respecte i l’amor tamé a Espanya i totes les seues regions.  Nosatros, a diferència dels proyectes de nacionalisme excloent, a on se busca crear animadversió cap a ‘lo espanyol’, crearem punts d’unió entre la nostra regió i totes les demés. Rescatarem i posarem en valor les similituts, cultura, gastronomia, costums i història compartides, aixina com la llengua comuna entre tots els espanyols.”
L’AVM vol ser un pilar de la promoció de la cultura y la llengua y un actor clau en la defensa dels drets humans i civils dels valencians, també a nivell europeu i mundial.
“Per això l’AVM basarà la seua activitat principal en el creiximent de persones vinculades a la mateixa. Hi hauran disponibles varis modos de vinculació en l’entitat per adaptar-nos a tots els perfils de valencians.”

Com colaborar en esta nova associació

L’AVM tindrà una activitat diaria en la captació proactiva d’afiliats i atres modos de vinculació de persones. Se durà a terme en els carrers i places de les localitats valencianes. Tamé se farà porta a porta. Organisarem i participarem en distints events. I dispondrem d’un aparat de divulgació digital competent, per a poder facilitar l’adhesió al proyecte. Tot això, acompanyat d’accions publicitàries i d’atre tipo, que facilitaran ademés de l’unió de valencians a la causa, una completa i continua divulgació dels nostres mensajes i objectius, i les campanyes actives per a acostar-nos a la seua consecució.
¿Per qué o per a qué? Molt simple. “Quantes més persones sigam, més força i pressió podrem eixercir sobre els diferents grups i actors de la política local, regional i nacional, per a conseguir els nostres proposits. Perque són les persones les que fan possible la consecució dels objectius, pero no podem obviar que és la política la ferramenta per a portar-los a terme. Per una banda hi ha que treballar junt al poble per a que este tinga un mandat per als polítics, i despuix pressionar a estos per a fer-ho possible. És el nostre desig, no donar explicacions o estar plegats a imposicions que vinguen des d’un costat o d’atre, i fomentar el desig de la societat valenciana d’abanderar i dirigir el seu propi camí, cap al seu propi futur. Per eixe motiu, l’AVM se finançarà al 100% en aportacions privades i lo mínim possible de convenis en l’administració pública.”
Ademés de tot lo expost anteriorment, l’Associació Valenciana Mosatros vol presentar a tots aquells que estiguen interessats en conéixer totes les nostres activitats la nostra Agenda Valencianista, document rector de les nostres actuacions, sent un document en un clar cariu apartidiste, pero no apolític, ya que es vol fomentar l’activisme per part de l’associació per a fer bandera i defensa de la nostra identitat, idiosincràsia, cultura i llengua valenciana.
Pot posar-te en contacte aci
Tambe en la uep
Scroll al inicio