Lo Rat Penat carrega durament contra la Diputació de Valéncia per ajudar a les Trobades catalanistes en un estand dedicat a Estellés

Lo Rat Penat carrega durament contra la Diputació de Valéncia per ajudar a les Trobades catalanistes en un estand dedicat a Estellés

Despuix de conéixer que la Diputació de Valéncia ajudará a les “trobades” catalanistes organisades per l’entitat independentista escola Valenciana a on es desplegues estrelades independentistes catalanes i s’adoctrina políticament als menors, i que fiacrà un estand promocionant a u dels pares dels “països catalans” Lo Rat Penat, com a societat d’amadors de les glòries valencianes i entitat mare del valencianisme ha fet un comunicat criticament durament l’actitut de la Diputació de Valéncia.

La Diputació de Valéncia participa en las catalanistas «Trobades» de Escola Valenciana con un estand dedicado a Estellés

Lo Rat Penat demana explicaciones i sobretot demana responsabilitats a la Diputació provincial de Valéncia, comandada pel popular Vicente Mompó i que governa en La Vall “ens uneix” pero que conta en el respall dels dos diputats de Vox.

La AVL integra al presidente de ACPV o a la fundadora de Escola Valenciana ahondando en su catalanismo

Este diari s’ha ficat en contacte en càrrecs i membres del Partit Popular, uns mostren el seu rebuig en particular, atres callen i es mostren sorpresos. També Noticias Ciudadanas ha contactat en el portaveu de Vox de la Diputació de Valéncia que ha esgrimit un viage al Païs Basc per a no donar cap declaració. “Nosatres votàrem en contra no volem saber res d’això”. La realitat es que els dos diputats de Vox votaren en contra de la celebració de l’any Estellés, epro una volta més mostren la seua indiferéncia o ignorància sobre el procedimentt administratiu i el valencianisme, ya que ara es tracta de donar respall a una entitat catalanista que adoctrina chiquets en banderes independentistes i mapes d’uns països inexistents,  fomentant l’odi entre valencians. Una volta més demostren que alguns diuen defendre una cosa i fan just lo contrari.

El món valencianista sí ha reaccionat i ya n’hi ha comunicat oficial des de Lo Rat Penat que reproduïm a continuació:

Comunicat de Lo Rat Penat

Consternats estem comprovant cóm laDiputació de Valéncia seguix bolcant-se en les activitats catalanistes en les nostres terres. No contents en declarar 2024 com l’#anyestellés, l’institució que deu defendre els interessos de la nostra província, participa en les pancatalanistes #trobades organisades perEscola Valenciana, entitat al servici de la colonisació de la nostra identitat.

  • Llamentem que res canvie, que donen absolutament igual les rotacions de govern, perque el #valencianisme continua baix l’assot de la mateixa negligència.
  • Solicitem que retire l’estand dedicat a #VicentAndrésEstellés, rància figura adalit de l’antivalencianisme.
  • Exigim la dimissió dels diputats responsables d’esta iniciativa antinatural.
  • Demanem que la #Diputació s’oponga d’una volta i sense por a les estructures catalanistes que atenten contra la nostra independència valenciana.
  • Ya n’hi ha prou d’intentar amagar les nostres raïls, rebugem la manipulació de la nostra identitat, nos oponem de front a prostituir el nostre idioma #valencià. No som “Països Catalans” ni “País Valencià”, som l’històric i incomparable #regnedevaléncia.

Des d’este diari mostrem nostre total respall a Lo Rat Penat i nos unima les seues exigències i demanem al president de la Gneeralitat Valenciana i al Consell actúe en conseqüencia i de fet complixquen la seua promesa d’homologació de títuls de Lo Rat Penat i de la RACV de valencià.

Scroll al inicio