Un nou èxit de l’Associació Cultural Roc Chabàs en la Fira d’Associacions de Dénia

Un nou èxit de l’Associació Cultural Roc Chabàs en la Fira d’Associacions de Dénia

El passat dissabte dia 14 d’octubre en Dénia, ha tingut lloc la Fira d’Associacions Culturals, i membres de l’Institut d’Estudis Valencians i de l’Editorial Vinatea han participat, convidats per l’Associació Cultural Roc Chabàs de Dénia. En la fira han participat un total de 43 Associacions de tota la Marina. Durant tot el matí la presència de públic ha segut constant i molta gent s’acostat a la paradeta de l’Associació Cultural Roc Chabàs interessant-se per les seues activitats i demanant informació.

Durant esta edició la Roc Chabàs ha volgut fer membres d’honor a una série de personages destacats dins del valencianisme, enguany els premiats han segut:

  • Vicente Andres Bolufer.
  • Sonia Pérez Jiménez.
  • Vicente Manuel Bellvís Martín.

capture 20231015 204153També ha servit la fira com a punt d’encontre de valencianistes de tot el Regne que durant el dia han acodit a compartir bona companyia i a informar-se de l’actualitat valencianista. També donar les gràcies al president de l’Associació Cultural de les Comarques del l’Antic Regne de Valéncia, al Acadèmic de la RACV En Jaime Orts i Mascarell, per la seua presencia. En la paradeta es podien adquirir publicacions de l’editorial Vinatea i de l’Institut d’Estudis Valencians de Cultura Valenciana. Membres d’estes  entitats, de DecidiX s’han acostat a la capital de la Marina per a compartir este dia en els valencianistes de la comarca que tan important llabor estan fent en la zona.

L’activitat ha segut molt positiva i esperem que el pròxim any es repetixca la participació de l’Associació Cultural Roc Chabàs en esta fira.

Scroll al inicio