La Diputació de Valéncia present a les "Trobades" de la catalanista i independentista Escola Valenciana

La Diputació de Valéncia present a les “Trobades” de la catalanista i independentista Escola Valenciana

La Diputació de Valéncia en mans del popular Vicent Mompó ha complit en lo anunciat i està present en les “Trobades” d’Escola Valenciana en un estand dedicat a Estellés

 

La Diputació de Valéncia, a través del seu gabinet de Normalisació lligüística estigué ahir present en Estivella, com hui estarà a Benimodo, en les primers encontres, les anomenades “Trobades” de la catalanista adoctrinadora i independentista associació Escola Valenciana.

Tai com la pròpia Diputació de Valéncia anuncià esta mateixa semana, la Diputaciód e Valéncia està present en un stand dedicat a Estellés i en un photocall, en el que ademés, donen polseres fetes per la pròpia Diputació de Valéncia en versos del propi autor masclista i catalanista, percusor dels “països catalans” en un clar respall al catalanisme per l’actual Diputació de Valéncia.

catala marza
Acte en el que la Consellera d’Educació María José Català donava el premi a la “llabor educativa” al vicepresident d’escola valenciana, Vicent Marzà

Un servici llingüístic que depén de presidència de la pròpia Diputació de Valéncia, en mans de Vicent Mompó, actual rpesident de la Diputació i alcalde de Gavarda (PP), que governa la diputacio junt a la diputada de “La Vall” Natàlia Enguix i en el respall dels dos diputats de Vox que no estàn en el govern, pero que el recolzen en el sus dos vots.

dipu estelles
Cartell de la Diputació de Val(è)ncia anunciant la seua presència hui a Benimodo en les “Trobades” catalanistes

La Diputació de Vicent Mompó ha ignorat a Lo Rat Penat

Ahir la centenària entitat d’amadors de les glòries valencianes, Lo Rat Penat fea un manifest molt dur contra la propia Diputació exigint la retirada de la campanya, demanat explicaciones i sobretot responsabilitats.

Lo Rat Penat carrega durament contra la Diputació de Valéncia per ajudar a les Trobades catalanistes en un estand dedicat a Estellés

Pero vist lo vist, la pròpia Diputació ha ignorat les peticions de Lo Rat Penat i del món del valencianisme, ficant-se al costat de nou de les tesis catalanistes i de l’independentisme.

La Diputació de Valéncia participa en las catalanistas «Trobades» de Escola Valenciana con un estand dedicado a Estellés

Vicent Mompó tindrà ara que donar moltes explicacions d’estos fets i del seu respall a estos encontres de coleges a on son normals les quatribarrades, estelades i mapes dels països imaginaris catalans. La Diputació té ara un problema, i si el propi president no s’ha enterat de lo que baix la seua marca de presidència es fa, té encara un problema molt més greu, i s’ha de preguntar qui governa realment la Diputació de Valéncia.

Per atra banda, cal recordar que esta Diputació ya va votar a favor de l’any Estellés, pero cal recordar que pese a que els dos diputats de Vox votàren en contra, gràcies als seus vots, PP i La Vall governa la Diputació de Valéncia, en lo que alguna responsabilitat també en tenen estos dos siputats per la seua total inacció o incompetència, ya va acusar en un Ple el portaveu del PSPV, l’alcalde de Mislata, als dos diputats de “pagafantas” i vist lo vist, epr desgràcia pareix no anava massa desencaminat.

Una vegada més, els polítics diuen una cosa i fan just lo contrari, mentrimentres, els colegess seguixen catalanisats i les promeses d’homologació dels títuls de Lo Rat Penat i de la RACV seguixen en un caixo.

“les promeses se les duu el vent, a soles valen les accions”

La AVL integra al presidente de ACPV o a la fundadora de Escola Valenciana ahondando en su catalanismo
¿Cómo es posible que apoyen a Escola Valenciana y sus “Trobades”?

Puix les accions són les que són, que la Diputació està donant respall institucional a Escola Valenciana… ¿I ara quin és el pla?. Puix pp i Vox hauràn de donar moltes explicacions i hauràn de canviar la seua política un 180º perque de moment molts els acusen ya directament de traïció al Poble Valencià, esperém que els seus pròxims fets vagen en direció contrària, peruqe de moment part del valencianisme ya se l’han ficat en contra…

Scroll al inicio