La Fira d'Associacions torna a Dénia en 43 entitats sense ànim de lucre i una gran oferta de tallers

La Fira d’Associacions torna a Dénia en 43 entitats sense ànim de lucre i una gran oferta de tallers

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives organisa una nova edició de la Fira d’Associacions  de la localitat de Dénia sense ànim de lucre en el carrer de la Via el pròxim dissabte 14 d’octubre. Un total de 43 entitats locals acodiràn a la cita qui horari de l’activitat s’estendrà de les 10 del matí a les 20 hores de la vesprada. Aquelles persones interessades podran descobrir la llabor i les causes defeses per cada una de les 43 entitats que no faltaran en la cita.

Ademés, les Associacions oferiran al públic una sèrie de tallers gratuïts oberts al públic. A continuació vos donemu el lloc i número que tindrà casa associació i a on estaran ubicades les Associacions en un tríptic.

Associació Cultral Roc Chabàs de La Marina

Esta associació denominada com a Roc Chabàs de La Marina és una associació cultural valencianista que treballa per difondre la cultura valenciana en estes terers d’Alacant i l’história de Dénia. Acodirà novament a esta fira d’associacions en venta de llibres valencianistes en llengua valenciana en normes d’El Puig i tindrà diversos tallers.

“Vos esperem el 14 d’octubre en la caseta 24 en una nova cita de la nostra Associació Cultural Roc Chabàs en Dénia.”

Scroll al inicio